top of page
Search

2/10

Selv om jeg ikke hadde sovet på en uke, tenkte jeg i dag at jeg hadde godt av frisk luft, og fant en gratis ramme og gipsfigur på Finn som jeg dro for å hente. På veien, i fullstendig hjernetåke, med vidåpen sekk, som jeg hadde snudd opp ned, - mistet jeg mobiltelefonen min. Den samme mobilen som var splitter ny for ett år siden og som en snill mann bare ga til meg. Slik ringen til Sauron forlater de eierne den ikke liker, forlot min mobil meg, da jeg var på mitt svakeste. Selvfølgelig hadde jeg ikke tastelås på mobilen, og selvfølgelig hadde jeg bankkortnummer automatisk registrert på mobilen, pluss epostene mine åpne i faner i nettleseren, alle mine upubliserte verk lastet ned, og i notatene hadde jeg skrevet alle disse teite kodene som bankID og slikt krever, med tydelige instruksjoner så jeg ikke skulle glemme det. Nå har jeg en gipsfigur av en engel og fem tomflasker som jeg fant da jeg lette etter mobilen, + en ølflekk på skjorta mi etter den ene ølboksen, som jeg også valgte å snu opp ned. I tillegg har det begynt å blomstre frem en fargerik og intens migrene som jeg fikk av solsteiken. Så alt i alt 2/10, ikke verdt det. Jeg som endelig hadde fått penger inn på kontoen, det var bare en tease - for nå er det tilbake til tomflasker og kronestykker. Verden er så hard at det er nesten ulevelig. Er det noen her som kunne tenkt seg å gi meg en ny mobiltelefon? Det har ikke noe å si om vi egentlig ikke kjenner hverandre. Jeg ønsker meg helst en mobiltelefon som ikke er Mengutuk som man sier på Indonesisk, men utover det, har jeg ingen preferanser. PS bildet er av Telia som ikke hadde en fungerende nettside i dag og svaret var nei, denne siden var ikke nyttig.